“De coaching heeft me enorm geholpen”

Ik heb heel fijn samengewerkt met Annemarie. Ze heeft verstand van zaken en kan neutraal (zonder oordeel) tegen de materie aankijken.

De coaching heeft me enorm geholpen. Ik heb geleerd om een pas op de plaats te maken om er daarna weer 2 vooruit te kunnen maken.

Gerben Ackermans
Intersurgical benelux BV

“Nu ik mijn why weet, kan ik de juiste projecten aannemen”

Het vinden van mijn why heb ik als zeer waardevol ervaren. Met terugwerkende kracht begrijp ik nu veel beter waarom bepaalde projecten niet lekker liepen. Waarom ik gigantisch gefrustreerd raakte en me niet gezien voelde. Nu ik mijn why weet, kan ik de juiste projecten aannemen. Als hoogsensitieve ondernemer is het niet erg moeilijk om dingen (aan) te voelen, wel is het handig om daar een soort checklist naast te houden. Voel ik me enthousiast? Ziet de ander mijn toegevoegde waarde en kan ik hem of haar laten shinen? Ja? Dan is dit mijn project en kan ik lekker mijn ding doen. Nee? Sorry not sorry, zoek maar iemand anders! Dank Annemarie dat je dit naar boven wist te halen! 

Nathalie Slangen
Croissant Neuf

“We kijken met veel plezier op de training terug”

Annemarie heeft ons hele bedrijf getraind in het geven en ontvangen van feedback. Ik vond dit belangrijk omdat ons team bestaat uit een groep jonge, talentvolle en ambitieuze mensen en dit hen helpt om sneller van elkaar te leren en om zowel als individu als team te groeien. Annemarie heeft met haar enthousiasme en energie het team op een positieve en goede manier de beginselen aangeleerd. We kijken met veel plezier op de training terug. Dank daarvoor Annemarie!

Tom Arends
Peaks

“De veilige confrontatie vind ik heel waardevol”

Bij het Rode Kruis heeft Annemarie een sessie-reeks geleid voor een groot team van 25 collega’s. De problematiek die er lag was werkdruk/ werkstress. Het is mooi om te zien hoe zij de onderzoeksvraag heeft aangepakt in de groep collega’s. Vanuit vertrouwen en in veiligheid voor de groep.

Annemarie maakt belangrijke belemmerende overtuigingen bespreekbaar. Deze overtuigingen leiden vaak tot de ervaren werkdruk. Naast het feit dat Annemarie je laat zien dat je anders kunt kijken naar je inspanning en inzet, maakt ze in een oefening ook zichtbaar dat je in werk ook deelprojecten creëert die niet bij je eigenlijke opdracht horen. De zogenoemde “pet-projects”. Het is niet alleen het duiden van de problematiek in de sessies, maar ook een eerste stap zetten naar het oplossen ervan. De werkmethodes ondersteunt Annemarie met voorbeelden uit de literatuur of uit bewezen methodes.

Uiteindelijk sloot Annemarie de reeks mooi af met de oproep dat jij zelf altijd de verantwoordelijke bent voor het aangeven en bewaken van je grenzen. De veilige confrontatie als manier vind ik heel waardevol in de sessies die zij begeleidt.

Anne-Mariecke Haijtink
Rode Kruis