>>>> En we rennen weer door >>>>

Het nieuwe decennium van de ’20s is begonnen. Vol grootse en meeslepende verwachtingen willen we aan de bak. We staan klaar om het gaspedaal knoerthard te vloeren (alsof er wezenlijk iets veranderd is in die ene seconde tussen 23.59.59 op 31 december 2019 en 00.00.01 op 1 januari 2020. Maar zo werkt het blijkbaar in ons hoofd).

Voordat we alweer in de 6e versnelling zitten en als een kip zonder kop op de (werk)snelweg rijden, zou het mooi zijn als we nog heel even stilstaan om terug én vooruit te kijken.

Bij het terugkijken: Wat willen we de volgende 10 jaar eigenlijk niet meer vasthouden (en dus loslaten) aan dysfunctionele of verspillende zaken? Of dat nu tijd, geld, materie, belemmerende overtuigingen of de onderlinge samenwerking betreft.

En over het vooruitkijken: wat is van alle tijden, maar kunnen we wel bewust beter maken? Zoals het dealen met je gevoelens en met die van de mensen om je heen, het invullen van de behoefte aan liefde en geliefd worden en en omzetten van het verlangen naar geluk in tevredenheid en voldoening.

Misschien mooi om eens met je team te bespreken. Bij een nieuwjaarsborrel bijvoorbeeld. Cheers!