Draaien met je team als een tierelier?

Allemaal leuk en aardig, maar hoe werkt dat dan?

Bekijk de onderstaande producten.

teamcoaching strippenkaart find your why drijfveren teamdagen

Agile teamcoaching

Voor teams die in de wondere wereld van Agile willen stappen. Ik heb zelf ruime ervaring met de werkwijzen van Scrum en Kanban. Jaja, de hippe termen worden nu al naar je hoofd geslingerd.

In een aantal sessies gaan we de Agile basis voor het team neerzetten, zowel op het gebied van tools en rituelen, als op teamdynamiek en samenwerking. Na deze sessies heb je de benodigde praktische zaken op orde, zoals overeenstemming over de meest belangrijke doelen en taken, jullie succesambitie, de werkvoorraad (backlog) en een hoog over roadmap voor de komende 2 jaar. Daarna is de wereld toch weer helemaal anders.

Tevens richten we de heartbeat van je team en de stakeholders in, waaronder de set van rituelen zoals een sprintplanning, refinements, dagstarts, demomomenten en retrospectives.

Daarna kan ik (indien gewenst) een bepaalde periode het team begeleiden en coachen in hun dagelijkse gang van zaken. Want Agile is geen doel op zich, het is een middel om te versnellen, minder (time)waste te hebben en (het allerbelangrijkste!) datgene te maken waar de klant op zit te wachten.

Prijs in overleg.

Maak een afspraak

Stok Achter de Deur Strippenkaart

Voor teams die af en toe een reminder nodig hebben over hun groeimogelijkheden en teamdynamiek óf een liefdevolle, maar genadeloze schop onder de kont om weer in actie te komen naar het gemeenschappelijke doel.

Dit kan via Face to Face gesprekken, Facetiming of telefonisch en kan via een vast schema of On Demand.

Normaliter spreken we een aantal uren af wat jullie denken nodig te hebben.

Prijs in overleg.

maak een afspraak

Find Your Why & How

In 6-8 uur tijd ontdekken wat jullie als team
en bedrijf echt beweegt en waar jullie purpose ligt.

Iedere organisatie en team heeft een why. Mijn overtuiging is, dat je zonder een (team) why niet eens echt weet waarom je naar je werk gaat. En omdat het de belangrijkste energizer is voor het collectieve team, lijkt het me geen overbodige luxe om daarachter te komen. We ontdekken dit met behulp van jullie meest waardevolle verhalen en ervaringen in het bedrijf.

De how wordt gevormd door de kernwaarden van het team. Wat mij betreft één van de meest krachtige middelen en een broodnodig kompas op jullie gezamenlijke reis naar je doel.

De why en how vormen de noodzakelijke fundering voor het maken van teamafspraken en het elkaar daarna kunnen aanspreken middels feedback en complimenten. 

Na deze dag kan je zelf verder met de benodigde verdiepingsslagen.

Prijs: €1.249 excl. BTW, excl. locatiekosten.

maak een afspraak

Profile Dynamics® drijfveren- en teamanalyse

In een dagdeel komen jullie erachter waar jullie individuele intrinsieke drijfveren liggen en wat daardoor versnellers als valkuilen zijn van het totale team.

Ieder teamlid vult vooraf een uitgebreide vragenlijst in. Tijdens een sessie bespreken we de uitgebreide individuele- en teamanalyses. Dit middel heeft een andere invalshoek dan de Find Your Why & How, maar levert minimaal zoveel informatie op over waarom effectief communiceren met een ander zo complex is, waarom je je soms ergert aan anderen én waarom de ene (werk)omgeving energie uit je lekt en de andere niet.

Prijs per persoon (vragenlijst): 110 euro excl. BTW.

Prijs voor de analyses en faciliteren teamsessie: in overleg.

maak een afspraak

Faciliteren programma van off-sites en teamdagen

Heb je belangrijke besluiten te nemen met je team, een visie te bepalen, of elkaar eens wat langer te spreken dan bij de koffieautomaat? Dan houd je je toch het liefst bezig met de inhoud, en niet met het proces. Daar kan je mij namelijk voor inzetten.

Op een humorvolle, ontspannen en concrete wijze zorg ik ervoor dat jullie kunnen doen waar jullie goed in zijn en op een effectieve manier jullie doel behalen.

Prijs in overleg.

maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Wat als ik een vraag heb die jij niet kan invullen?

Wees gerust. Ik heb een netwerk van fijne, like-minded en kundige mensen, die wellicht iets voor je kunnen betekenen. Dus stel je vraag gewoon en dan kijk ik wat we voor elkaar kunnen betekenen.